FAQ

Dua te marr pjesë ne Turnir Shahu në ChessCube- Për Shqipëri

<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Fri Jul 06, 2012 3:00 pm

Dua te marr pjesë ne Turnir Shahu në ChessCube- Për Shqipëri

- Para thënje:
* Te nderuar lojtar nese jeni te interesuar qe te merrni pjes ne turnir e CCWC 3 qe do te mbahet nga CC i cili do te filloj me 10 korrik 2012 por ora ende nuk eshte ber e ditur ju lutemi qe te me jepni emrat (nicnames) qe perdorni ne CC dhe ata te cilet verifikohen si te njohur nga ana ime dhe e stafit te CC do te perzgjidhen me nje herë. :dance:

- Preferenca:
* preferohen ata qe jan me rate me te lart te lojes dhe qe nuk kan as nje her ndonje abuzim apo ndonje vrejtej nga Site Mod. si dhe qe jane lojtar te njohur edhe nga kapiteni i pranuar ne CC.

- Si te bashkangjitem unë:
* Si do te jet kjo: ju vetem shkruani ne ket topik edhe un marr pjes edhe ne ju tregojm se a jeni pjestar i ekipit per turnir Botrore ne CC.

Kush Udhëheqë:
* Udheheqes i keti ekipi vendor jam une Buki82: siq mund te kete edhe te tjerë, dhe me duhen 4 lojtar + 2 rezerv dhe te jenë te mire qe nuk bejn mashtrime luajn fer dhe pa ndimen e dikujtjeter apo duke perdorur naj program.

- Ekipi do jetë
* Si do jet ekipi. Ekipi perbehet nga 4 lojtar+ 2 rezervista, nese nuk arrim qe ta krijojm ekipin ne do te diskualifikohemi.

- Si luhet:
* Loja: Eshte Unrate dhe pa Cubitsa nuk kemi me per te shpenzuar as nje gje, vetem se nese luajm mir e fer dhe fitojm naj vend kemi shum shperblime..!

-Kushti:
* Ju dohet te jeni edhe VIP se paku per muajin Korrik apo edhe me shumë si dhe kushtet e cekura me lartë:
Last edited by buki82 on Fri Jul 06, 2012 3:28 pm, edited 1 time in total.
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Fri Jul 06, 2012 3:07 pm

Re: Dua te marr pjesë ne Turnir Shahu në ChessCube- Për Shqi

shembul si te marresh pjes:

Un dua te marr pjesë ne turnir te chesscube:

username: buki82
rate : 1482
vendi: lojtar ose rezerv (Shkruaje njeren nga keto)

flm. une e njoh bukin ose ndonje moderator te dhomes psh. Zogu2010 apo Kosovachess ose ehe ose sharp_mind e kta me njohin mua.

Faliminderit
Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Mon Jul 09, 2012 1:41 pm

Re: Dua te marr pjesë ne Turnir Shahu në ChessCube- Për Shqi

>>Pasi nuk kemi gjet lojtar si pas rregullave te CCWC. Kjo tem mbyllet me 09/07/2012: <<
. : :violin:


Dmth nuk ka nevoj te paraqitet as nje lojtar se pse nuk jemi kualifikuar si ekip nga Shqiperia per CCWC-3-2012: mbani mend per herave tjera ndoshta me rregulla tjera per qdo gje ju njoftojm:

Mir u pafshim

Faliminderi:
Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

gezim_noka

Pawn

Posts: 1

Joined: Sun Feb 20, 2011 11:45 pm

Post Thu Aug 23, 2012 11:40 pm

Re: Dua te marr pjesë ne Turnir Shahu në ChessCube- Për Shqi

sa lojtar jane te gatshem me lujt mor?
<<

gjks

Pawn

Posts: 3

Joined: Thu Jun 13, 2013 5:46 am

Post Thu Jun 13, 2013 11:53 am

Re: Dua te marr pjesë ne Turnir Shahu në ChessCube- Për Shqi

Ok do marr pjese

GJKS rating i perkohshem 2000 tani, po ju me mbani mend me tarebi, ose sulmus, ose superchesspro dhe shume emra te tjere qe si mbaj mend. Me e larta qe kam arritur ketu ka qene 2728. Vetem po me rregullove dot ndonje VIP te pakten sa per korrikun atehere me llogarit pa frike ne ekip, ndryshe me thoj se do detyrohem ta marr vet po se kam me shume qejf se keta te ketij websiti i kam inat. Ok buki, flm. Flasim me vone!!!!

Return to Albania

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.