FAQ

Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Tue Oct 25, 2011 10:36 am

Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

Nëse keni nevoj per ndihmë në gjuhën Shqipe rreth politikave, termeve dhe kushteve të Perdorimit te ChessCube, ju mundni të kërkoni këtu..!
(If you need Help in Albanian language, and know about the policies, terms and conditions of use ChessCube, you can ask here! ) Thank's

Faliminderit:
-Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Tue Oct 25, 2011 10:45 am

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

Nese e njhini gjuhen Angleze (if you know the English) please following this link.

Ndiqni këto linqe: :clap:

You can find our acceptable use policy here: http://www.chesscube.com/about/acceptable-use-policy

Our Terms and Conditions here: http://www.chesscube.com/about/terms-conditions

Flm
- Thanks
Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

lati82

Pawn

Posts: 3

Joined: Thu Oct 06, 2011 8:24 am

Post Tue Nov 01, 2011 12:58 pm

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

oo buki flm njeri per ndim po ma mir live po me jep keshilla heheh thnx

tung lati. :dance:
<<

kosovachess

Pawn

Posts: 1

Joined: Thu Feb 03, 2011 3:58 am

Post Mon Jan 16, 2012 4:06 am

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

buki...buki...beep :clap: :dance:
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Mon Feb 27, 2012 2:08 pm

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

kosovachess wrote:buki...buki...beep :clap: :dance:


Ani ani ani... ka po gjindesh :violin: kam nevoj per ksi sepse jam i lodhur :dance:
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Wed Mar 07, 2012 10:02 am

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

Të gjithë Përdoruesit që Nuk janë VIP dhe kanë mbet pa Cubits dhe nuk munden te luajn loj klikoni këtu dhe perfitoni falas ca Cubitsa, kjo ju mundson qe ju ende te luani http://bit.ly/AolW1x :dance:

Knaquni :)
Faliminderit

Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Wed Mar 14, 2012 2:25 pm

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

Keni Probleme me vonesë?


Problemet që mund të ndodhin mund te jenë

1 Kalimet ne në kohë ne rastin në gjatë kohes se lojrave
2 Shkëputjet gjatë lojrave dhe nderprerje
3 Kundërshtarë të lëvizur, por koha juaj nuk shkon nuk ecen
4 Ju luani figurat tuaj, por humbasin kohë shtesë gjat luajtjes
5 Pushimeve (ngecje) dhe vonesa gjatë chat


Shkaku
Janë të mundshme që të ketë një top fantastik e lidhje varg te interneti, dhe ende përjetojnë këto probleme, shkaku është se flash plugin përdor procesin e një e me shumë bazave po edhe kujtesën apo memorjen dhe me kalimin e kohës keto eventualisht fillon me paraqitjen e vonesa.


Zgjidhje
Mos keni frikë, ndiqni këto këshilla të thjeshta për vonesat gjatë lojrave dhe i keni flalas, (Buki)
1. Rifresko para se të luajnë në një tournement ose lojra vlerësuarat me piket e (Rate Game), Ata pra Amin, nuk mund ta theksoj këtë të mjaftueshme!, mos hyni në shumë dhoma per qat biseda per derisa jeni duke luajtur lojëra të vlerësuarat (Me pik Pra), për shembull në qoftë se në tuaj portalin e dhomes Cub cafe ke apo jan 1000 + në çdo kohë, ndersa ne dhomen Begenners Room jan 600 +, dhe disa dhoma të tjera qe je dhe ke me shum burimet e lojtar që ju mund ta imagjinoni dhe kjo do të marrë nga plugin tuaj e cila me kalimin e kohës mund të shkaktojë vonesa ashtu qe që ju të përjetojnë vonesë, kështu që për lojra qe luani me pik te jeni me te moderizuar dhe te kujdeshem.


Hapa shtesë dhe me te thjesht thjeshtë
2. Disa hapa të thjeshtë për të ndihmuar lojra tuaj, klikoni avatar tuaj në pjesen të lartë, dhe zgjidhni "settings edit" në qoftë se ju pëlqen lojë e shpejt dhe lojra Warzone, unë sugjeroj që ju të kaloni animacione bordit tuaj nga "on" ne "off", kjo do të përshpejtojë lëvizjen e figurave gjat lojes, edhe do te jet e mundësuar që "autoqueen" dhe gjera tjera të thjeshtë te jen ashtu.
3 Kta po thojn se "jam i sigurt se të gjithë e di" dhe ju, por "unë" do të them këtu gjithsesi,se mos perdorni i multi taskeve kur luani lojëra të vlerësuarat me pikë (rate game), pra ka një drejtimin shkarkues, ose dhe ju beni danlodimi i një film HD dhe njekohesisht duke luajtur një lojë të vlerësuarat me pikë (rate game) është zgjedhja juaj kjo, por ju a doni të fitojë apo jo?, kanë një vështrim në parametrat e sistemit qe të sigurohuni që kompjuteri juaj nuk është në mes të kryerjes së një update online ose ndonje danlodimi kur ju jeni duke luajtur me pike te vlersuar pra me(rate game) .

3.Shkur e shqip mos e ngarkoni PC tuaj kur ju jeni duke luajtur Lojra me Pikë vlersimi, Mos hyni ne shum dhoma mos animacione gjat lojes apo qatit kur nje kohesisht jeni duke luajtur lojen me Pikë


Faliminderit:
Me respekt:
Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Tue Apr 17, 2012 10:18 am

Re: Help, Ndihmë, Në gjuhen Shqipe, kërko këtu..!

Si mundeni te keni cubits nese ju jeni pa to, dhe nuk mund te luani dhe pse mos të Luani Kur ju Keni këto mundsi.

Ja disa shembuj:

1. Nëse ju kyqeni qdo ditë, ne ChessCube
2. Nëse jua luani ne gara (Tournaments) qdo ditë
3. Nese lunai Rate Game loja e par gjithmon ke Cubits Falas
4. Nese luani ne gara Loja e par ka cubits prap falas
5. Ose fundi nese doni shum Cubits Atëher beleni duke e ndjekur ket link: http://www.chesscube.com/shop/home/view

En.
yes.. you have many ways
1. Log in every day in Chesscube you get cubits free
2. Play tournaments every day you get cubits free
3. Play rate game, the first game, you get cubits for free
4. Play tournament rate, the first game, you get cubits for free too.
5. Our buy Cubits our crowns by following this link:http://www.chesscube.com/shop/home/view
Thank's
Buki82
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!

Return to Albania

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.