Post Wed Mar 21, 2012 2:45 pm

Si ti Referohemi te tjerve Per ChessCube..!

Si funksionon kjo gjë?
Sistemi i referimit ChessCube shpërblen përdoruesit të cilët i referohen apo ftojn (= ftojë) miqtë e tyre, vizitorët apo lojtarët tjera online të shah në ChessCube.

Si ti referohemi dikujt për në ChessCube?
Për t'iu referuar një përdorues ju duhet të jepni atyre URL saktë referimi, e cila duket si ky:
http://www.chesscube.com/register/?referrer=username - dhe ju zëvendësojë emrin e përdoruesit në fund. psh http://www.chesscube.com/register/?referrer=buki82

Për shembull më gjersisht, URL ime qe do rekomandohet do të jetë: http://www.chesscube.com/register/?referrer=buki82 ,sepse emrin si lojtar ështe buki82.

Për të bërë këtë më të lehtë për të ndarë, këta te CC fuqimisht rekomandojnë që ju të përdorni një vend si http://bit.ly për të bërë URL ma te shkurtër. Për shembull, unë kam vendosur URL time të referimit për të http://bit.ly/ccbuki82 ~~po e bëj pasi kam shkurtuar URL (nënshkruar në bi.tly dhe kjo ju lejon të përdorni fraza apo porosi për të bërë më të lehtë për të kujtuar URL)

SHËNIM:
Sigurohuni që të mos e ndryshojë emrin e përdoruesit pra = tëHap në emrin tuaj - përndryshe ju jeni duke iu referuar përdoruesit në mënyrë që "emrin" i juaj të merr të gjitha shpërblimet nga CC!

Cilat janë disa mënyra të mira për të marrë një përdorues të ri për të përdorur URL time referimi?

Kta të CC fuqimisht dekurajojnë spamming e URL-në tuaj referimi në çdo vend shah apo blog që ju të shkoni në, ju do të krijoni fyerje per përdoruesit atje, dhe ndoshta ata do të bëjë një gjë të till edhe nuk e pëlqejnë ChessCube.
Kështu që ju duhet të jenë të vëmendshëm dhe të kujdesshëm me qasjen tuaj për ndarjen e URL-në tuaj referimi.
Disa ide që mund të punojnë janë:
Sigurohuni që ju shkurton lidhjen tuaj (si më sipër) - ndonjëherë përdoruesit duhet të shkruani URL dhe ata do të harrojnë ose gabim ne te shkruar nëse nuk është e shkurtër si duhet. Gjithashtu, përdoruesit mund të pëlqejnë që ju janë të shënuara si Referrer në URL normale, dhe do të heqë atë pjesë.
Shto URL referimi për futboll tuaj në profilin tuaj në forum të ndryshme
Tregoj lojtarë të tjerë në turne offline rreth ChessCube dhe shkruani URL-në tuaj referimi për ata - edhe të përgatisë kartat e biznesit me këtë shkrim, kështu që vetëm juve mund të dorëzojë ato kartat per te cilat flasim. si psh
1.Dërgo URL referimi për miqtë tuaj Facebook
2.Dërgo URL referimi për pasuesit e Twitter tuaj
3.Dërgo URL referimi për miqtë tuaj në faqet e shahut të tjera
4.Hyni ne faqet tjera e shahut dhe të bëjnë miq të rinj, atëherë dërgoni atyre URL-në tuaj referimi

Nëse keni video në YouTube, shtoni URL referimi në profilin tuaj ose të videos
Nëse keni një blog ose një, faqe tuaj dhe vendosni diq rreth ChessCube dhe shtoni URL tuaj referimi tek postimi juaj dhe ne profilin. Përveç kësaj, shtoni reklamat taste te ChessCube ose parulla (shih më poshtë) në vende të ndryshme rreth faqen tuaj, dhe bëni klik në shënjestër URL-në tuaj referimi.
kryesorja, të merrni vetëm krijues dhe të përpiqen në mënyra të ndryshme për të inkurajuar përdoruesit tjer për të vizituar dhe për të shkuar deri në ChessCube!

Cilat janë shpërblimet nga CC?
Këto shpërblime janë në pikat përvojë eksperiences (XP), me kubitë ose kurora Crown sipas skemës së mëposhtme të shpërblim:
Për çdo përdorues të ri të ftuar të ChessCube te cilet bejn sipas kesaj:1. regjistrohen, 2. luajn, 3. kan emajl valide të tyre dhe 4. hunë në ChessCube më shumë se një her ne ditë: do keni 50 + 10 kubitë XP
Për çdo përdorues të ftuar të cilët pastaj ata blen diçka psh (VIP, kurora, të kubitë, video etj) në ChessCube keto të holla përdorur (në kembim me monedhën ChessCube): ku 5% (te rrumbullakosur) e rendit të parë të tyre do te kembehen në të holla kurora Crown (në një kurs këmbimi të 1 $ = 10 kurora) dmth 1 dollar dhjet kurora apo Crown.
Awards nuk do të ndodhë menjëherë, por janë mjaft grumbull përpunuar çdo javë ose muaj në mënyrë që ne mund të bëni të sigurtë që kubitë apo kurora janë dhënë në mënyrë të drejtë.
Një shembull i kësaj është:
Ju ftoni mikun tuaj për ne ChessCube dhe ai nënshkruan me emrin me: buki82
Çdo muaj ne do të kontrolloni të gjitha referime dhe nëse buki82 plotëson kërkesat, ne automatikisht ju ndajmë 50 kubitë dhe 10 XP. ne emrin tuaj qe i keni referuar mikut tuaj.
Nese buki82 nuk blej asgjë muajin e parë, por blen $ 100 vlerë të mallrave ChessCube (simbolit kubitë, kurora, video), në 4 muajt e ti qe do te pasojn me vonë
Gjatë përpunimit mujore, atëherë ne ju japë 50 kurora për këtë qëllim.

Pra, nëse ju keni arritur të ftojë qindra ose mijëra e përdoruesve të rinjë në ChessCube, këto shifra do të fillohen të shtoni edhe me tutje. Në fund të fundit kjo mund të thotë se keni më shumë se vetëm kubitë - ju mund qe vërtetë të holla nga kurora tuaja ti shendrroni në dollarë! Ju mund të bëni të holla më vërtetë, duke nxitur apo promotuar ChessCube!

Përveç kësaj, ne do të kandidojë konkurse javore dhe mujore rekomandim, që punojnë si ky:

Konkurrenca Javor Referimi

Çdo javë kta te CC do të përmbledhë numërimin e referime të vlefshme për përdoruesit.
Personi i cili ka referime më të vlefshme fiton një shtesë 1,000 kubitë.
Personi i cili ka referime të dytë më të vlefshme fiton një shtesë 500 kubitë
Bonus për anëtarët e VIP në konkurs Javor - të marrë dy herë më kubitë shumë nëse ju jeni në pozicionin 1 ose 2

Ju do keni këtë ide nga ChessCube..!

Ju lutemi të jetë i sinqertë kur tregon të tjerëve për ChessCube. Kta te CC kanë web te madh - por kta edhe nuk duan përdoruesit të bashkuar për shkak të reklamave të rreme ose duke qenë të gënjyer nga postimet tuaja.
Nëse jeni të ndershëm dhe entuziast në qasjen tuaj, të tjerët do të ndjejnë se janë më shumë të ngjarë që të klikojn ne lidhjen tuaj dhe ata të regjistroheni.
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!