FAQ

Mashtruesit gjatë Lojës në gara ne SHAH, apo Sandbaggers

<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Wed Apr 04, 2012 1:39 pm

Mashtruesit gjatë Lojës në gara ne SHAH, apo Sandbaggers

ChessCube i ka godet përdoruesit të cilët janë gjetur të ketë rol si sandbagge në mënyrë që të fitojë kubitë në lojëra, dhe kurora ( Crown) në gara apo edhe lojra tjera. Ne kemi parë shumë përdorues të kthehet tek ne, pasi u ndalua apo qe janë Bërë baned- duke deklaruar se ata nuk ishin të vetëdijshëm se ajo që ata po bënin ishte kundër politikës tonë të pranueshme.
Pra:

Për të bërë të qartë, këtu janë disa pika me sqarime:

Çfarë është sandbagging? apo ata qe shtiren si te tjerë:
Wikipedia definohet se sandbagging janë:
"Sandbagging në lojrat (shah, bilardo apo lojëra të tjera të tilla), një lojtar me dashje ul vlerësimin e tij konkurruese apo pikat e mbledhura siq jan XP, në mënyrë që të luajë në një ngjarje në të ardhmen me një vlerësim të ulët dhe si pasojë të kenë një shans më të mirë për të fituar duke fituar te arri ne nivele ranku te larta ose te shpallet ndonje i fort ne lojra."

Ku Mbeshtetet ChessCube për sandbagging që nuk është e lejuar?

Kjo shpjegohet lehtë në Politika e pranueshme të pergorimit të kesaj loje, dhe ceket tek neni 3, pika 6: ku thot:
"ju nuk mund të ndihmojnë të tjerët me qëllim të humbjes së për çfarëdo arsye, përfshirë edhe për të rritur vlerësimin e tyre ose per te zvogluar tuajen."

Zonja dhe zotëri të nderuar Sandbaggers apo mashtruesi ose te kamofluarit si te doni quani, që janë aktive në ChessCube dhe që prishin eksperiencën e lojtarëve të tjerë të ndershëm. Pra, CC dhe Administratoret si Sean, Sansen, cheat_Hunter. janë ne gatshem që të goditin shumë rëndë në këtë formë ata që janë Kamoflazhet e mashtrimit apo mashturesit - pasi kjo është për të mirën e komunitetin që vepron këtu.

Mbani mend
Ju mund të raportoni sandbaggers apo te kamofluarit, dhe atë në çdo formë tjetër qe ata mashtrues mashtrojn si te kamofluar, duke derguar në apo raportuar tek: [email protected].

Lidhje më të dobishme dhe me te shpejta per raportim janë;
1 Raporto dhe merr shperblime - këtu http://www.chesscube.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=672
2. Të ndaluarit per biseda qe jan bër me parë por qe nuk ka rifreskime ketu:- http://www.chesscube.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=420
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!
<<

buki82

User avatar

Bishop

Posts: 249

Joined: Mon Sep 19, 2011 10:42 am

Location: Europe-Republic of Kosovo

Post Fri Apr 27, 2012 9:39 am

Re: Mashtruesit gjatë Lojës në gara ne SHAH, apo Sandbaggers

Pershendeje Lojtar shqipetar te shahut:

Nga Sansen Adiminstratore e Chesscube per zbulimin e mashtruesve.

Pershendetje Fansave te ChessCube

Si po përpiqemi ne te stafit te CC për të luftuar kundër mashturesve ne ChessCube dit pas dite për të mbajtur përvojën tuaj te shahu te kënaqshme dhe te rehatshme ; Ekipi per zbulimin e mashtruesve në ChessCube kanë vendosur të bejne një ofertë promovuese për shpërblimin e anëtarëve të saj që ndjekin rrugën e raportimit për të dyshuar që mashtrojnë.
Me mbështetjen tuaj të vazhdueshme kemi eliminuar shumë përdoruestë të cilët kanë mashtruar në chess Cube.
Faleminderit për të gjithë anëtarët tanë në komunitetin e ChessCube të cilët kontribuojnë në luftën kundër mashtruesve.

Sistemi aktual I joni për shperblim është si vijon:

Raporto një sandbagger perfito ---> 100 kubitë
Raporto një përdorues qe perdor motorr ---> 200 kubitë.

Për një muaj duke filluar nga e enjtja 26/4/2012 pra muajit prill ne kemi vendosur të japim shperblimet me te larta deri me tani:

Raporto një sandbagger ---> 250 (cubits)
Raporto një përdorues qe perdor motor ---> 350 (Cubits)+ 1 kurorë (1 Crown)

D.m.th. Nëse ju raportoni 2 sandbaggers shperblimi do te jet 500 kubitë shtuar në bilancin tuaj të tanishme, duke raportuar 2 përdorues qe perdorin motorrika per lojju keni 700 kubitë dhe 2 kurora në bilancin tuaj!

Për tu ndaluar nga përdorues që do të apo kan krijuar llogari e reja mashtures - dhe pastaj ata I raportojn këta përdorues për të arrit qellimin e marrëjes se shpërblime, ne kemi shtuar një kufizim në paraqitjen per raportet e mashtruesve I cili do te jet qe ai mashtrues te jet I nivelit te XP mbi 30 level experience.
Unë shpresoj dhe besoj se gjithkush mund te merr përparësi e këtij promovimi nga ne , se kjo do të zgjasë vetëm për një muaj. Dmth deri në 25/5/2012. te muajit maj 2012.

Ju mund të raportoni të dyshuarit që mashtrojnë në dhomë Room cheats Raporti ose të dërgoni një e-mail ne ket adresë [email protected]

Në emër të Ekipit qe kan per detyr ti zbulojn mashturesit thotë Sansen se:
Ne ju falënderojmë të gjithë anëtarët tanë që kontribuojnë për të ndihmuar ChessCube dhe per të zbuluar mashturuesit .

Nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësime nga ana juaj, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni tek .

Sansenin në ekipin për zbulimin e mashtruuseve ne ChessCube, duke derguar qdo shqetsim në Adresen: [email protected]
I can write, only when I'm online in chesscube forum...!

Return to Albania

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.