Post Thu May 17, 2012 12:51 pm

ChessCube V.6.25

1. Нови функции:
# Добавен е широкоекранен режим и се дава възможност за минимизиране на ad-bar -а извън игрите за ВИП потребителите.
# Добавена е опция " Do Not DIsturb" - не ме безпокойте, също за ВИП потребители. Когато си на този режим,приятелите не може да те канят за игра или да ти пращат лични съобщение и все пак, ако желаеш можеш да пишеш на някого на лични или да започнеш нова игра.
# Добавена е нова функционалност за URL на игрите в чатрумовете. Играта не се отваря вече като нов прозорец, а вътре в приложението, след като кликнете.
2. Подобрения:
# Добавени са 8 нови емотиконки, които се ползват само от ВИП
# Възможност за публикуване на игра на facebook стената Ви.
# Warzone турнири: Потребителите имат сега максимум 15 секундни за да отговорят на Double Cube. Ако не го направят, то автоматично се задейства като прието и играта приключва, което означава, че победителя получава двойни точки, а на загубилият му се отнемат двойно. Ако се паднете срещу играч, който не мести, просто използвате тази опция.
# Добавена е Copy URL опция към бутона Share game.
# Премахната е възможността на потребителите да избират цвят на фигурите. С това се злоупотребяваше масово и затова сега игрите започват Random - тоест, произволен подбор от системата.
# Различни функционални допълнения и промени за модераторите.
3. Корекции на грешки:
# Offline съобщенията ще се изписват вече при следващо влизане.
# Заложена е листа по националности според IP адреса и съобщение ,че не може да се влезне в даден турнир няма да се изписва вече.
# Добавен е нов код, който вероятно ще премахне lost move bug- а за постоянно.