Page 1 of 1

pozz do site makedonci

PostPosted: Thu Feb 10, 2011 8:48 pm
by ivang64
Pozz do site,
Imajte ubav prestoj vo makedonskata soba.

Re: pozz do site makedonci

PostPosted: Wed Feb 16, 2011 10:36 pm
by frosina81
Поздрав и до тебе ivang64. Епа ајде да направиме нешто конструктивно од нашава соба, има некакви предлози???
И од мене имајте пријатен престој ;)

Re: pozz do site makedonci

PostPosted: Fri Feb 25, 2011 7:15 pm
by ivang64
Поздрав до сите корисници кои претстојуваат во македонската соба,
Ви претставувам додаток за прелистувачот Google Chrome кој го менува стандарниот визуелен изглед во изглед со македонски мотив.
Линк за преземање: http://uploading.com/files/9b2f39d8/Mak ... snici.zip/
Е-маил адреса за фидбек и прашања:
[email protected]

Re: pozz do site makedonci

PostPosted: Sat Oct 22, 2011 11:22 pm
by frosina81
Ајде те бре луѓе....пишете нешто, бидете малку интерактивни =d