FAQ

pozz do site makedonci

<<

ivang64

Pawn

Posts: 3

Joined: Sun Feb 06, 2011 12:05 pm

Post Thu Feb 10, 2011 8:48 pm

pozz do site makedonci

Pozz do site,
Imajte ubav prestoj vo makedonskata soba.
<<

frosina81

Pawn

Posts: 3

Joined: Tue Feb 08, 2011 7:34 pm

Post Wed Feb 16, 2011 10:36 pm

Re: pozz do site makedonci

Поздрав и до тебе ivang64. Епа ајде да направиме нешто конструктивно од нашава соба, има некакви предлози???
И од мене имајте пријатен престој ;)
<<

ivang64

Pawn

Posts: 3

Joined: Sun Feb 06, 2011 12:05 pm

Post Fri Feb 25, 2011 7:15 pm

Re: pozz do site makedonci

Поздрав до сите корисници кои претстојуваат во македонската соба,
Ви претставувам додаток за прелистувачот Google Chrome кој го менува стандарниот визуелен изглед во изглед со македонски мотив.
Линк за преземање: http://uploading.com/files/9b2f39d8/Mak ... snici.zip/
Е-маил адреса за фидбек и прашања:
[email protected]
<<

frosina81

Pawn

Posts: 3

Joined: Tue Feb 08, 2011 7:34 pm

Post Sat Oct 22, 2011 11:22 pm

Re: pozz do site makedonci

Ајде те бре луѓе....пишете нешто, бидете малку интерактивни =d

Return to Macedonia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.